WordPress Template Flatsome

Als wij voor jouw organisatie een website of webshop mogen bouwen doen we dat in WordPress. In één specifiek template: Flatsome. Maak gebruik van ons servicepakket en haal nog veel meer uit je website.

Waarom Flatsome?

Omdat Flatsome voor ons het allerbeste, meest veelzijdige en meest gebruiksvriendelijke template is. Het template staat bovendien in de Top 10 van best verkochte WordPress templates. Dat is heel fijn, want daarom is dit template constant in ontwikkeling. Dat betekent dat Flatsome altijd zo up-to-date mogelijk is.

Flatsome Template Service

Flatsome is geoptimaliseerd voor de bouw van websites, webshops, blogs, meerdere talen en noem maar op. Molt ondersteunt je hierin met maandelijke updates, informatieve workshops en gratis screencasts zodat jij nog meer uit dit gebruiksvriendelijke template kunt halen.

Molt + Flatsome

We werken al meer dan 5 jaar met Flatsome. Een gelukkig huwelijk dus. Door deze ervaring kennen we alle mogelijkheden die dit template ons biedt. Omdat de liefde tussen Molt en Flatsome wederzijds is hebben we regelmatig contact met de makers. Daardoor weten wij als eerste welke verbeteringen en nieuwe functies zijn doorgevoerd. Enne, wist je dat Molt wel 3 keer is genomineerd voor de mooiste website die met Flatsome is gebouwd?

Template pakket

  • Flatsome licentie (normaal $59)
  • Template updates
  • Template support
  • Template workshop (2u)
  • Handige video screencasts met uitleg